NLdate

UPDATE: NLdate.nl is offline, en is overgegaan in nieuwerelatie.nl. Onderstaande tekst is niet langer relevant.

NLdate zegt een datingsite te zijn die ook daadwerkelijk 100% gratis is en blijft. Het is een op het eerste ook heldere en overzichtelijke website en als u zich in wilt schrijven dan hoeft u niet lang te zoeken, want aan de linkerkant van uw scherm is het duidelijk te vinden.

Om binnen te komen moet u zich registeren, waarna u snel in kunt loggen. Het is overigens ook mogelijk om u via Facebook te registeren, wat een stuk sneller gaat. Men zal eerst uw profiel gaan controleren, waarna u de site kunt bezoeken, op zoek naar een leuke date.

NLdate website
De voorpagina van NLdate.nl

Functies NLdate.nl

Er zijn verschillende functies waar u op deze site gebruik van kunt maken. De zoekfunctie zelf bijvoorbeeld is helemaal in orde. U kunt criteria invullen, dus als het ware de resultaten filteren, zodat er meer passende profielen tevoorschijn zullen komen, zoals dat eigenlijk op de meeste datingsites ook gaat.

Het valt wel op dat er niet erg veel profielen met foto’s aanwezig zijn, dat is wel jammer, aangezien u natuurlijk wilt zien met wie u in contact probeert te komen. Verder is het mogelijk om te zien welke mensen uw profiel hebben bekeken en zelfs kunt u zien of men u in de favorietenlijst heeft opgeslagen. Bezoek NLdate.nl

De site is ook daadwerkelijk gratis. Er zijn geen verborgen kosten en dus kunt u gewoon gratis gebruik blijven maken. De profielen worden naar eigen zeggen gecontroleerd. En omdat het gratis is kunt u dus gewoon berichten versturen en ook ontvangen en lezen en gratis alle foto’s bekijken.

Chat-mogelijkheden

Ook is er een chat aanwezig, zodat u gemakkelijk met andere mensen in contact kunt komen. Dat is op zich heel handig, want zo leert men elkaar alvast wat beter kennen en ontstaat er een soort dating community sfeer, die bij veel datingsites nog wel mist. Een goede zet dus om de chat er aan toe te voegen.

Verder is de site responsive, wat inhoudt dat hij op alle mobiele apparaten goed te bekijken is, zonder dat u in moet zoomen of er dingen buiten beeld staan. Wel zo gemakkelijk.

Contactgegevens NLdate.nl

De contactgegevens van deze datingsite zijn ook eenvoudig erbij te halen en deze zijn als volgt:
Idio Internet BV (Postadres)
Website: www.nldate.nl
Online Helpdesk op de website
Geen Telefoonnummer bekend
Reyer Anslostraat 79
3522DH Utrecht

Conclusie

Nldate.nl is een fris ogende website waar heel erg veel mogelijk is en die ook bijzonder veel potentie heeft, omdat ze het voor elkaar hebben gekregen om echt volledig gratis te zijn en te blijven.

Sommige mensen twijfelen er misschien aan of er wel echt serieuze mensen op af komen, omdat het gratis is. En hoewel deze gedachte misschien terecht kan zijn, vinden wij het nog steeds een site met potentieel. De kleuren zijn bijzonder aangenaam en geven een blij gevoel. Verder is de site helemaal prima te navigeren. Niet alle datingsites hebben dat en dat is dus ook een verademing. Bezoek NLdate.nl

Al met al een keurig ogende site die waarschijnlijk prima werkt, alleen het goedkeuren van het profiel kan even op zich laten wachten, maar dat houdt waarschijnlijk gewoon in dat zij hun werk gewoon goed doen.

Ervaringen met NLdate.nl

Als we lezers hebben die zelf ook een review over NLdate dating willen achterlaten, kan dat. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Tot slot ter overweging

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

Plaats een reactie