Relatieklik

Gratis daten kan bij Relatieklik, het is een website met veel leden die je eenvoudig kunt benaderen. De werkwijze van deze datingwebsite is simpel. Ten eerste dien je je in te schrijven en daarna kun je inloggen en de vele leuke singles gaan bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid om de singles te selecteren via een aantal criteria. Dit kan per opleiding, per regio maar je kunt ook kiezen of iemand rookt of niet. Bezoek Relatieklik.nl

Meteen erna zie je de lijst met leden. Je hebt dan ook de keuze om te zien wie er het laatst heeft ingelogd zodat je meteen weet of het lid nog actief is. Zie je een persoon die je wel interessant vindt dan kun je deze aanklikken om er meer over te weten te komen of om er contact mee te zoeken.

relatieklik
De vernieuwde en verbeterde website van Relatieklik

 

Voordat je verdere informatie kunt zien of contact kunt zoeken dien je wel eerst een Relatieklik-test in te vullen. Dit is een test die ongeveer twintig minuten van je tijd in beslag neemt zodat het systeem meer informatie over je heeft. Er zijn persoonlijke vragen bij deze test maar er worden ook vragen gesteld over je dagelijkse behoeften en gewoonten. Met deze informatie kan het systeem dan ook op zoek gaan naar matches die het beste bij jou passen. Het nadeel is wel dat je deze test moet uitvoeren. Doe je dit niet dan heb je niet de mogelijkheid om verdere informatie van leden te bekijken of om deze te benaderen.

Relatieklik geeft aan dat de test nodig is om de echte klik tussen mensen te vinden. Op de website is te lezen dat men geloofd dat liefde bloeit onder bepaalde voorwaarden. Om deze voorwaarden te bepalen is er dus de test waar deze datingwebsite gebruik van maakt. Aangezien het alleen maar een klein gedeelte van je tijd in beslag neemt en verder niets kost kun je deze uitvoeren wanneer jij zelf wilt.

Relatieklik beschikt over een eigen weblog

Op het weblog van Relatieklik kun je meer informatie vinden over hoe relaties ontstaan en hoe je deze spannend en afwisselend kunt houden. Er zijn ook vele dossiers aanwezig en hier kun je bijvoorbeeld het ‘Goede Relaties dossier’ vinden. Deze geeft je veel informatie en laat je doorlinken naar andere artikelen zoals het omgaan met conflicten en hoe je beter kunt communiceren.

Het geeft aan dat Relatieklik veel aandacht besteedt aan de manier waarop relaties ontstaan en hoe deze in stand te houden zijn. Ook als je al een relatie hebt kun je hier veel informatie vinden. Dit weblog is dan ook te lezen zonder dat je je daarvoor eerst moet registreren. Bezoek het weblog van Relatieklik.nl

De essentie van Relatieklik is natuurlijk het daten. Doordat er voldoende mensen zich hebben ingeschreven is de kans groot dat jij hier ook een leuk persoon gaat vinden. De datingwebsite ziet er daarbij erg mooi uit en is toegankelijk. Neem daarbij dat er nog vele leuke extra’s zijn zoals het weblog en Relatieklik is dan ook een datingwebsite die zeker aan te raden is.

Premium Functies Relatieklik

Deze datingsite is echt 100% gratis. Wel kun je een premium abonnement afsluiten (5 euro per maand slechts) waarmee je voortaan verlost bent van banners en reclame. Ook sta je hoger in zoeklijsten en kun je dus wellicht op meer interesse van andere leden rekenen. Voor 1.10 euro kun je jezelf sowieso boveneen de zoeklijst plaatsen. Denk aan het Marktplaats-principe.

Contactgegevens Relatieklik.nl

Op de site staan geen post- of adresgegevens, maar er is wel een contactformulier. Relaiteklik is trouwens van dezelfde eigenaren als Knuz.

Ervaringen met Relatieklik

Heb jij goede op slechte ervaringen met Relatieklik? Hoe bevalt de nieuwe site? We zijn erg benieuwd naar je review. Dus heb je iets te melden over deze gratis datingsite: schroom niet je verhaal achter te laten.

Tot slot ter overweging

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

1 gedachte over “Relatieklik”

Plaats een reactie