Singlesplace

Serieuze singles die gratis willen daten die kunnen terecht op Singlesplace. Van deze datingwebsite kan onbeperkt gebruik worden gemaakt en er zijn geen verborgen kosten. Bij het inschrijven valt op dat meteen veel informatie gegeven moet worden. Bezoek singlesplace.nl

Het inschrijven gaat best snel. Je krijgt een drietal vragen die je kunt beantwoorden, je kunt een foto uploaden en je geeft wat beschrijvende informatie van jezelf. Daarnaast geef je aan waar je naar op zoek bent. Heb je dit allemaal gedaan en is je account gekeurd, dan kun je op zoek naar leuke singles en die zijn er bij deze datingwebsite in overvloed.

singlesplace
De voorpagina van singlesplace.nl

Wanneer je bij je persoonlijke pagina kijkt als je bent ingelogd dan zie je meteen in het menu of je nieuwe berichten hebt, wie je pagina hebben bezocht en of je interesses hebt ontvangen. Hierdoor kan je snel reageren en leer je binnen no time de andere leden beter kennen.

Wanneer je iemands profiel bezoekt kun je een reactie plaatsen op het profiel, een chat bericht of een privé bericht sturen. Een profiel reactie is voor iedereen te zien en een chat bericht of privé bericht is persoonlijk. Het zoeken naar leden gaat eenvoudig en hierbij kun je meteen aangeven waar je naar op zoek bent (man, vrouw, provincie, leeftijd, etc). Daarnaast kun je selecteren of een lid een foto moet hebben en/of nu online is en kun je de resultaten van de zoekopdracht rangschikken op bijvoorbeeld wie het laatst de site heeft bezocht.

Een matching systeem doet SinglesPlace verder niet aan. Je wordt niet beperkt in je keuze en je kunt iedereen die zich op de datingsite heeft aangemeld vinden.

Bij SinglesPlace is er de mogelijkheid tot direct chatten

Wat zeker het vermelden waard is en wat Singlesplace ook onderscheidt van andere gratis datingwebsites dat is er de mogelijkheid is om te gaan chatten. Je kunt zien wie er online zijn en direct contact leggen. Zo leer je een lid nog beter kennen en kun je een nog betere inschatting maken of dit iemand is die goed bij je past.

Ben je terughoudender dan kun je ook gewoon een bericht sturen of een interesse. Deze interesse stuur je dan virtueel en dit is een snelle manier om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Het gaat goed met de site; de bezoekersaantallen groeien gestaag.

SinglesPlace is een mooie website. Het design past zich naadloos aan, aan het apparaat waarmee de site wordt bekeken. Zo blijft alles overzichtelijk en goed bruikbaar op zowel een desktop computer als een tablet of een smartphone. Het gebruik is helemaal gratis en dit geldt voor alle functies. Hou er wel rekening mee dat er af en toe reclame te zien is. Centraal bij het concept van SinglesPlace staat openheid en transparantie. Wil je echter toch niet dat iedereen je kunt vinden, dan kun aangeven in de privacy instellingen wie je profiel kunnen zien en of je wilt dat Google je profiel indexeert. SinglesPlace biedt dus tal van mogelijkheden om er de man of vrouw van je dromen te vinden.. singlesplace.nl

Contact met Singlesplace

SinglesPlace werkt met een beveiligde SSL verbinding om de privacy van de leden te waarborgen en heeft het mkbOK keurmerk. Contact opnemen kan via de chat of via het contactformulier

Ervaring met Singlesplace.nl?

Als je ervaringen hebt met SinglesPlace lezen we die graag terug op de website. Wat is er goed en wat is er minder aan de ze datingsite? Ben je in het algemeen tevreden met wat gratis datingsites te bieden hebben, of heb je betere ervaringen met betaalsites?

Tot slot ter overweging

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

3 gedachten over “Singlesplace”

 1. Ik ben opgelicht via een persoon die hier even ingeschreven was,en ik had beter moeten op letten..
  Maar ik hou het nu wel in de gaten,en als zijn berichten heb ik nog..

  Beantwoorden
 2. “maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn”

  Wat is “werkend” ? Enkel maar digitaal-technisch, of ook qua succes ? zaker vanaf de middelbare leeftijd wenst het gros der mensen het leven volledig op de oude voet voort te zetten, zij het wel met het extraatje van een partner. Voor een partner wordt evenwel geen centimeter extra (laat staan een 50%, zoals de ander het ook moet doen) ruimte gemaakt. De één moet zich gewoon ondergeschikt maken aan het leven van de ánder. Oude bomen zijn nu eenmaal niet te verplanten.

  Beantwoorden
 3. Ik ben lid geweest van deze site 3 keer contact gehad met vrouwen ben er maar gauw afgegaan echt beleefd waren ze niet, meer onbeschoft en gelijk vooroordelen hebben.

  Is echt geen goede site.

  Beantwoorden

Plaats een reactie