Happy Pancake

De populairste datingsite van Zweden, Happy Pancake, is nu ook in Nederland actief. Ook deze datingsite is helemaal gratis, ook na je inschrijving. Bezoek HappyPancake.nl

happy pancake dating

Ook zo’n zin in een pannenkoek?

Een pannenkoek is natuurlijk het eerste waar je aan denkt wanneer je de naam HappyPancake hoort. Maar het gaat op deze website over iets heel anders dan pannenkoeken eten. Op deze website draait alles om daten. HappyPancake is namelijk een gratis datingsite. Het motto van deze site is mooi: het vinden van je ware liefde hoort altijd gratis te zijn.

Een tweede zaak waar HappyPancake erg veel waarde aan hecht is kwaliteit. Ze om ervoor te zorgen dat er geen nep-accounts actief zijn op de website heeft HappyPancake een speciaal team dat elk nieuw aangemaakt profiel onder de loep neemt. HappyPancake noemt zelf deze twee kenmerken de belangrijkste redenen waarom jij het beste voor hun kan kiezen in plaats van voor een andere datingsite.

100% Gratis

HappyPancake levert een datingsite die 100% gratis is. Op andere datingsites die pretenderen gratis te zijn kom je nog wel eens voor een onaangename verrassing te staan. Het kan zijn dat het alleen maar om een gratis proefperiode gaat of het blijkt dat het aanmaken van een profiel wel gratis is maar voor alles wat daarna komt moet je ineens wel gaan betalen.

Bij HappyPancake is dat niet het geval. Zowel het registreren, het aanmaken van een profiel als het zoeken van een match en contact met elkaar opnemen is allemaal gratis. Op de een of andere manier moet het natuurlijk voor de website wel rendabel zijn, dus wordt er gebruik gemaakt van reclame. Je zal dus regelmatig een reclameboodschap tegen komen wanneer je je op deze website begeeft. Maar waar is dat niet het geval tegenwoordig? Bezoek HappyPancake.nl

Waar komt Happy Pancake vandaan?

HappyPancake is pas dit jaar vanuit het noorden naar ons toe over gewaaid. In Zweden en Finland wordt het echter al jaren gezien als dé datingsite. Het is opgericht in 2007 en sindsdien hebben er al vele vrijgezellen een leuke match gevonden. Hun doel is om in Nederland net zo populair te worden als bij onze Scandinavische bovenburen.

Is HappyPancake ook iets voor jou?

HappyPancake is een datingsite die voor iedereen toegankelijk is, zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en alle etniciteiten. Boven de 18 jaar althans. Pas vanaf deze leeftijd kan je een account aanmaken. De website is speels opgezet en is heel makkelijk in het gebruik. De website oogt netjes en overzichtelijk, wat het voor jou alleen maar simpeler maakt om op zoek te gaan naar een leuke date.

Aangezien deze datingsite nog maar enkele maanden actief is in ons land is het nog moeilijk te zeggen hoeveel mannen en vrouwen zich al hebben aangemeld. Maar als het net zo aanslaat als in Scandinavië, zal het ledenaantal snel groeien.

Maak een account aan en daten maar

Om te kunnen starten met het zoeken naar een leuke date op Happy Pancake moet je eerst een account openen. Het registreren ( = dus gratis en kan hier) kan je doen met behulp van je telefoonnummer of je Facebook account. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt kan je beginnen met het invullen van je profiel. Hoe meer informatie je over jezelf los laat, hoe groter de kans is dat jij een goede match vindt op HappyPancake. Je kan natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een geschikte match.

Om de beste match te krijgen maak je simpelweg gebruik van de uitgebreide zoekopties en filters. Heb je via HappyPancake een leuke persoon ontmoet en je wil er rustig de tijd voor nemen om te kijken of er iets moois tussen jullie kan opbloeien? Dan zet je gewoon jouw account op tijdelijk pauze. Jij bent daarmee onzichtbaar voor anderen en zal dan ook geen berichtjes meer ontvangen. Jijzelf kan dan overigens ook niet meer verder zoeken. En hopelijk is dat ook niet meer nodig want heb jij jouw liefde al gevonden.

Veiligheid voorop

Zoals hierboven al genoemd is, bekijkt HappyPancake elk nieuw profiel aandachtig. Hier is een speciaal team voor dat beoordeelt of het om een profiel gaat van iemand die serieuze bedoelingen om de liefde van zijn of haar leven te vinden. Leden die geen eerlijke bedoelingen lijken te houden worden van de site geweerd en ook ongepaste inhoud, zoals teksten en foto’s, wordt verwijderd. 

Jij kan daar zelf een steentje aan bijdragen door het bij de klantenservice te melden als je iets tegenkomt wat niet door de beugel kan. Zo kan jij er altijd zeker van zijn dat je op een veilige manier een serieuze match kan zoeken.

Dates zoeken waar je maar wil

Wat erg handig is van HappyPancake is dat het overal beschikbaar is. Je kan de website bezoeken wanneer je achter je pc of laptop zit maar er is ook een mobiele website beschikbaar voor je tablet of telefoon. Mocht je het handiger vinden om met een app te werken, dan kan je daar zowel met je Android telefoon als je iPhone gebruik van maken.

Leuk om te lezen

Misschien kan je wel wat tips gebruiken wanneer je je in de wereld van het online daten begeeft? Dan biedt HappyPancake je de HappyPancake Dating Blog. Hier vind je allerlei artikelen die te maken hebben met (online) daten. De onderwerpen die worden besproken zijn heel divers. Zo kan je bijvoorbeeld tips krijgen over hoe je met meer zelfvertrouwen kan daten, kan je ideeën opdoen over wat leuke activiteiten zijn voor een date of zie je een overzicht over wat leuke gespreksonderwerpen zijn voor je eerste date.

Contactinformatie

HappyPancake is eigendom van Happy Pancake AB. Op de website kan je onder het kopje “Over HappyPancake” het postadres opzoeken. Het bedrijf is gevestigd in Stockholm, Zweden. Wanneer je contact wil opnemen met de klantenservice kan je op dezelfde pagina terecht voor het e-mailadres.

Wat zijn jouw ervaringen met Happy Pancake?

Wj willen graag ervaringen over gratis datingsite verzamelen. Op die manier wordt het voor ons, en daarmee voor onze lezers, duidelijker welke datingsites fijn in het gebruik zijn of welke juist wat minder fijn werken. Dus ben jij wel eens op HappyPancake geweest? Dan kijken wij uit naar jouw review.

We horen graag jouw oprechte mening over de goede punten van deze datingsite, maar ook over de dingen die jij wat minder fijn vindt. Hoe meer reviews hoe beter, want zo helpen we elkaar een goede keuze te maken. Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis inschrijving kennen?

Plaats een reactie