Dating2000

Dating2000 biedt volledig gratis dating. Inschrijven kost dus niet. Vervolgens kun je op zoek gaan naar leuke mannen en vrouwen uit Nederland en België. Er zijn inmiddels duizenden mensen aangemeld en ook kun je direct zien hoeveel leden er online zijn. Dit kan zelfs als je niet bent aangemeld. Bezoek Dating2000.nl

dating2000 website

Als je lid wilt worden, kun je een klein stukje naar beneden scrollen om dit te doen. In het lichtblauwe balkje rechts kun je klikken. Daar meld je jezelf aan. Je vult het profiel in en vervolgens moet je wachten op een verificatiemail. Dit omdat je profiel wordt gecontroleerd. Daar zit een klein foutje in. Want terwijl je dit aan het doen bent ontvang je die mail al. En de link daarop werkt dan niet correct.

profiel dating 2000
Zo ziet je profielpagina er uit; links zie je al wat functies. Na goedkeuring van het profiel kun je er mee aan de slag.

De gemiddelde wachttijd voor het controleren is volgens de website een half uur. Als resultaat daarvan moet je dus even wachten. Na een half uur kun je naar binnen via dezelfde verificatiemail die al verzonden is. Gooi deze dus niet weg.

Overzicht Dating2000.nl

Hoewel het wachten lang kan duren lijkt het de moeite waard. Het is namelijk een erg uitgebreide datingsite. Zo zijn er blogs van leden te lezen. Ook zijn er leuke groepen over verschillende onderwerpen te vinden. Dan komen we op de profielen uit en ook daar zijn we vrij enthousiast over. Ze zijn stuk voor stuk netjes ingevuld en de foto’s lijken allemaal echt. Dat zal het resultaat van goed profielen controleren zijn.

Sinds je gratis aan kunt melden is het nog beter om te horen dat alles verder ook gratis is. Je kunt gewoon een bericht aan andere leden sturen, met mensen chatten en zelf blogs schrijven. Al met al is dating2000.nl een heus dating platform, waar je voor van alles terecht komt. Het heeft veel weg van social media, maar dan voor daten. Een dating site waar je ook voor vriendschappen heel erg goed terecht kunt. Wat ons betreft is deze website eentje om je direct bij in te schrijven. Als ze zo doorgaan lijkt het erop dat deze datingsite een gouden toekomst tegemoet gaat. Bezoek Dating2000.nl

Meer over de Aanmeldprocedure

Een groot voordeel ten opzicht van veel andere (gratis) datingsites is dat je gelijk verplicht een intro-tekst en pasfoto moet verzenden bij je aanmelding. Dit vind je misschien vervelend, maar bekijk het ook eens van de andere kant. Op deze manier zullen er een stuk minder profielen zonder tekst en foto op de site verschijnen. Lege dating-profielen, daar heeft uiteindelijk niemand wat aan. Dus houdt die ene pasfoto waar je wél leuk op staat bij de hand.

Als je probeert zonder profieltekst aan te melden, krijg je een foutmelding. En zels áls je er doorheen komt moet je profiel nog gecontroleerd worden. Tot die tijd kun je helemaal niets op de site doen.

Contactinfo Dating2000.nl

Geen adres of telefoonnummer te vinden. Ook geen e-mail adres.
Wel een contactformulier

Ervaringen met Dating 2000

Ben jij lid (geweest) van Dating2000? We lezen je ervaringen graag terug! Ben je tevreden of zijn er juist klachten ontstaan? Zijn er genoeg (actieve) leden en is deze datingsite inderdaad geheel gratis? We lezen het graag terug op gratisdatingsites.nl

Tot Slot

Wist je dat ook datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

3 gedachten over “Dating2000”

  1. Hee mijn naam is Marijn ik ben 26 jaar oud . En woon in provincie Zeeland. En ik zoek een serieuze relatie met een vrouw. Een vrouw die aardig is van sportieve dingen houd . Die ook een toekomst zoekt om met elkaar in de toekomst kinderen te krijgen. Laat maar iets van je horen ik vind het altijd gezellig samen te zijn sportief en leuke dingen doen. Groeten Marijn

    Beantwoorden

Plaats een reactie