Paiq

Als je op zoek bent naar een datingwebsite die het net even wat anders doet dan zou je een bezoekje aan Paiq kunnen brengen. Zelf profileert deze website zich als datingsite waar je geen profielteksten op hoeft te stellen en waar je niet hoeft te betalen.

Paiq onderscheidt zich doordat je niet op zoek hoeft te gaan naar je match. Dit wordt door een automatisch systeem al voor je gedaan. Wanneer je bent ingeschreven dan zal er een match voor je gezocht worden en daar kun je dan een gesprek mee aangaan. Je ziet op dat moment alleen algemene informatie zoals de profielnaam, de leeftijd en de woonplaats. De foto is nog onherkenaar.

paiq afbeelding
De voorpagina van Paiq.nl

Zodra je in gesprek raakt met iemand zal de foto naar verloop van tijd steeds duidelijker worden. Op deze wijze leer je echt iemand kennen zonder dat je weet hoe iemand eruit ziet. Dit neemt meteen ook een aantal vooroordelen weg. Wanneer je echt goed contact met iemand hebt dan zullen de foto’s kenbaar worden gemaakt. Dit geldt dan niet alleen voor de foto’s van degene waarmee je aan het praten bent maar ook voor de eigen foto’s. Deze zijn voor de andere persoon eerst ook onherkenbaar.

reviews paiq
Pai wordt gewaardeerd op review website datingwebsites.nl

Paiq mogen we met deze methode best wel uniek noemen en het kan ook nog eens allemaal gratis. De datingwebsite heeft duizenden leden en er zijn dan ook genoeg personen aan wie je gematched kunt worden.

Blijkt iemand nu niet de persoon te zijn waaraan je gekoppeld wilt worden dan heb je de mogelijkheid deze uit je lijst van contactpersonen te verwijderen of deze zelfs te blokkeren. Nadat de foto’s herkenbaar zijn kun je zolang je wilt contact blijven houden met deze personen en ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Bezoek Paiq.nl

Bij Paiq Dating zijn er meerdere mogelijkheden om mensen te leren kennen

Naast dat het systeem een match voor je kan zoeken heb je ook de mogelijkheid een speeddate aan te gaan. Hier krijg je dan wel een willekeurige persoon voor je en het kan dan ook goed zijn dat deze aan de andere kant van het land woont. Het principe blijft verder hetzelfde, je praat met deze persoon en des te langer je in gesprek bent des te duidelijker de foto’s worden. Het voordeel aan de speeddate is wel dat deze personen meteen online zijn als je ermee praat. De personen die via een match aan je worden gekoppeld daar kan het wel een tijdje duren voordat er een antwoord komt.

Een match wordt één maal per twee weken aangeboden. Ben je nu ongeduldig of wil je graag sneller zien met wie je aan het praten bent dan kun je credits kopen. Hiermee heb je de mogelijkheid om vaker aan matches te worden voorgesteld en kun je ook meteen een foto herkenbaar maken. Verder is er de mogelijkheid om foto’s van leden te beoordelen. Je krijgt dan vier foto’s te zien en je geeft aan welke de leukste van de vier is. Zo krijgt het systeem ook meteen een goed beeld van welke personen je interesse hebben.

Wil je eens op een andere manier in contact komen met mensen dan is Paiq zeker aan te raden en je zult verrast zijn wie er soms achter een leuk gesprek schuil gaat. Interesse? Paiq.nl

Paiq is gratis, maar er zijn betaalde opties

Het Paiq Fun lidmaatschap is gewoon 100% gratis. Als je weinig geduld hebt kun je echter ook credits kopen. Met een eenmalige betaling via iDeal, CreditCard, PayPal, 0900-telefoonnummer koop je deze credits. Credits kun je onder andere inzetten voor extra matches, foto’s onthullen, et cetera. De kosten van de credits kun je zien als je ingelogd bent.

Contactgegevens Paiq.nl

Paiq BV
Nijverheidstraat 11-1
7511 JM Enschede
Telefoonnummer: 06 3604 2471 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur)
Website: www.paiq.nl
e-mail: team at paiq.nl

Ervaringen met Paiq.nl

Als we lezers hebben die zelf ook een review over Paiq dating willen achterlaten, kan dat. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Tot slot

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

4 gedachten over “Paiq”

  1. Ik vind het systeem van Paiq niet prettig, je kunt jezelf dan wel gratis aanmelden… Je moet vervolgens aardig met iemand chatten, wil je de ander kunnen zien. En 100% gratis, maar ze hebben liever dat je dure credits koopt!

    Nee, echt een afknapper!

    Het is niet helemaal hetzelfde, maar sites al Lexa beweren ook gratis te zijn, echt gelul. Als je jezelf gratis aanmeld moet je betalen om berichten te kunnen versturen. En op die betaalde sites zijn erg veel oude profielen, die al jaren niet meer worden gebruikt!

    Dus geef mij dan liever een ECHT gratis dating site!

    Beantwoorden

Plaats een reactie