100procentgratisdating.nl

UPDATE: 100procentgratisdating.nl is offline. Onderstaande tekst is niet langer relevant, maar blijft voor het archief online.

100 procent gratis dating (.nl) claimt een geheel gratis dating site te zijn. De website ziet er erg netjes uit en het aanmelden gaat behoorlijk snel  en simpel. Tijd om even de mail te openen voor de verificatielink. Daar eenmaal op gelikt hebbende ga je meteen naar je profielpagina om deze in te vullen.

100 procent gratis dating

Profielpagina 100procentgratisdating

Sinds het er op lijkt dat je dit moet invullen beginnen wij hiermee. De eerste optie die je krijgt is status van je relatie. Hier kun je invullen of je getrouwd bent, single etc. Vervolgens is de vraag; “Wat is je sterrenbeeld?” Als je dan het drop down menu klikt waar je de opties in kunt kiezen, gaat het mis. Het lijkt dat de originele vraag over wel of geen kinderen te hebben was, aangezien de keuzes hierop aan lijken te sluiten.

Daarna kun je je geloof kiezen en opslaan om verder te gaan. Als je op opslaan hebt geklikt komen er verder geen nieuwe vragen. Dat is op zich jammer, misschien is het mogelijk dit duidelijker te maken.

Verdere opties 100procentgratisdating

Aan de bovenkant van de pagina staat een balk met alle opties. Zo is er wel een chat optie, maar de chat is niet operationeel. Bij de knop profielen kun je op zoek naar “mijn matches” waar je mensen aan zult treffen die aan jouw criteria voldoen. Je kunt hen een bericht of een knipoog sturen. Wanneer je een bericht wilt sturen, moet je daarna een code invoeren. Deze is niet heel gemakkelijk te lezen. Een andere oplossing zou hiervoor misschien fijner zijn.

Toch zijn er verder veel profielen. Maar helaas hebben ze niet allen een foto, waardoor het lijkt alsof er mogelijk nep profielen tussen staan. Toch staat op de voorpagina expliciet vermeld dat er geen ‘nepprofielen of verborgen kosten’ zijn. Let vooral zelf goed op, zou ik zeggen. Dit schrijven ze zelf over fakers en nep-profielen op hun site:

Maar… Op 100procentgratisdating.nl zul je deze nepprofielen niet tegenkomen! Natuurlijk moet je altijd zelf blijven opletten want een persoon die zich inschrijft kan dit natuurlijk ook doen met verkeerde bedoelingen…

Er is naar onze mening genoeg om nog aan te passen, zoals het in te vullen profiel.  Verder is het een redelijk overzichtelijke site. Echter dient er nog wel het één en ander te worden aangepast om het een echt succes te kunnen maken.

Blog

Op het blog-gedeelte van 100procentgratisdating.nl vind je tips over dating, of bijvoorbeeld info over de laatste wijzigingen op de website. In de Gedragscode lees je terug wat er van de leden van deze datingsite verwacht wordt. Het is nogmaals een gratis datingsite, wat de drempel om je aan te melden erg laag maakt. Dit trekt soms vreemde types/trollen aan.

Contactinfo 100 procent gratis dating

Geen adres, telefoonnummer of zelf maar een mail-adres vindbaar. Wel is er een formulier voor feedback, wat je ongetwijfeld ook als contactformulier kunt gebruiken.

Ervaringen met 100procentgratisdating.nl

Ben jij een gebruik van deze gratis datingsite? Dan horen we graag je mening! Is de site inderdaad 100 procent kosteloos? Zijn er voldoende profielen, en is als je lid bent contact met de klantenservice wél mogelijk? We lezen je ervaringen met 100 procent gratis dating (.nl) graag terug, dus laat vooral een comment achter.

1 gedachte over “100procentgratisdating.nl”

  1. waardeloze site ,klik je op de link bestaan ze niet eens meer ,met een lullige opmerking dat migratie van de site niet gelukt is. Ga er maar vanuit dat deze site ten dode is gevallen zoals zoveel van die datingsites.

    Beantwoorden

Plaats een reactie