Knuz

Samen is toch leuker, dit is de pakkende tekst die te lezen is op de website van Knuz en hier is niets tegen in te brengen. Laten we beginnen met het goede nieuws en dat is dat Knuz helemaal gratis is. Dit is niet alleen op je computer en laptop maar er is ook een app die ook niets kost. Er is de mogelijkheid om te registreren met je e-mailadres maar je kunt ook inloggen via Facebook.

knuz homepage

De ietwat gedateerde homepage van Knuz. Toch; de site is uitermate geschikt.

Als je eenmaal hebt ingelogd dan heb je de mogelijkheid om je profiel compleet te maken en op zoek te gaan naar andere leuke singles. Hier zijn er overigens genoeg van. Op de website is te lezen dat maar liefst meer dan vierhonderdduizend mensen zich al hebben ingeschreven en de kans is dan ook groot dat hier iemand bij is die jouw interesse zal hebben.

Tot zover het goede nieuws. Er zijn namelijk een paar mindere punten die we moeten vermelden. Er zijn dan wel erg veel leden maar er zijn er ook heel veel die al tijden niet meer online zijn geweest. Het kan dan ook goed zijn dat je contact probeert te zoeken met een persoon die de website van Knuz al vergeten is. De website is daarbij wel makkelijk te navigeren maar ziet er niet echt leuk uit. Het doet allemaal een beetje oud aan. Sommige vlakjes worden niet helemaal getoond en dit lijkt ook wat slordig. Het zijn allemaal geen hele grote grote problemen maar het zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden. Leuk is dat Knuz voor zowel iPhone als Android een dating app heeft ontwikkeld. Bezoek Knuz.nl

Het feit blijft dat Knuz een gratis datingwebsite is, de ongemakken die neem je dan ook op de koop toe. De datingwebsite heeft voldoende pluspunten en is zeker het proberen waard. Mocht het toch niets voor jou zijn dan heb je de mogelijkheid om je zonder problemen weer snel uit te schrijven.

Bij Knuz kun je chatten met de leden

Mocht er een persoon zijn die je interesse heeft dan kun je deze niet alleen een bericht gaan sturen maar er is ook de mogelijkheid om hiermee een chat te starten. Dit vergroot de kans tot een leuk gesprek en zo kun je ook sneller contact leggen. Verder heeft Knuz een prikbord waar berichten op kunnen worden geplaatst en is er ook een forum. Het forum biedt veel informatie en je kunt er zelf ook vragen op stellen. Toch zien we wel veel dezelfde mensen die hierop actief zijn. Het gaat bij Knuz hier dan ook om het daten en we kunnen dit als een leuke toevoeging zien. Bekijk Knuz.nl

Zoek je een gratis dating website waar je snel op zoek kunt gaan naar leuke singles dan is Knuz zeker aan te raden. Er zijn wel een paar kleine punten die voor verbetering vatbaar zijn maar het contact leggen met leden gaat zonder problemen en er zijn voldoende singles beschikbaar op de website. Bij Knuz zul je ook niet steeds lastig gevallen worden met de vraag of je een abonnement wilt afsluiten of dat je credits wilt gaan kopen en dit maakt veel goed. Probeer Knuz zelf eens en misschien vind jij hier ook wel de liefde van je leven.

Contact Info Knuz.nl

Vermoedelijk heeft deze datingsite geen bezoek- of postadres. Wij kunnen het in elk geval niet vinden op de website. Wel is er een contactformulier.

Ervaringen met Knuz

Heb jij ervaring met deze gratis datingsite? We willen ervaringen van lezers verzamelen, zodat nog beter duidelijk wordt welke gratis datingsites wel en welke niet goed zijn. Geef in een review zowel sterke als zwakke punten van Knuz aan. Hoe meer reviews we van gratis datingsites hebben, hoe beter onze bezoekers kunnen kiezen.

Tot slot ter overweging

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.

Comments

 1. ConstantDeKlos says

  sinds vandaag weer opnieuw ingeschreven na 5 jaar. dezelfde koppen als 5 jaar geleden stonden nog steeds op deze site , kwam profielen tegen van mensen die al 7 jaar niet meer actief zijn en na 89 pagina’s Flevoland te hebben doorspit met laatst online lang geleden was ik het alweer zat! het lijkt erop dat deze site niet meer word onderhouden of opgeschoond.

 2. Sinds een paar weken weer lid, op zich een leuk opgezette site .beter als die bekende zoals lexa en relatie-planet , je kan gratis chatten en meer mogelijk heden dan op betaalde site`s. helaas weinig vrouwen, en steeds dezelfde koppen op de wall zoals frannie en peppa die denken er de dienst uit te maken.

 3. Gratis ???? maar je mag geen e-mail of telefoon vermelden.
  Dus de adders zitten onder het gras.

 4. Marcello says

  Waardelose site, ligt er heel vaak uit

 5. Ja, ik moet ook bekennen dat na een hele tijd weer eens te kijken nog steeds dezelfde gezichten te zien. Schijnen nooit iets te doen. En inderdaad in de chatroom zijn het steeds dezelfde die daar de dienst uit te kunnen maken. De chatroom wordt regelmatig bezocht door admins. Maar die gooien mensen er zomaar uit zonder reden. Mij ook al 2x gebeurd.
  Er wordt in het algemeen veel nare dingen over mannen gezegd. Laat mij zeggen dat de vrouwen jong en oud hier er niet voor onder doen. Ze hebben er een sport van gemaakt mannen te bedonderen.

Speak Your Mind

*