Nr1gratisdating

UPDATE: Nr1gratisdating.nl is off-line. Onderstaande als archief-tekst. Een alternatief is Happy Pancake (ook gratis)

Nr1gratisdating.nl is opgezet voor mensen die graag online een relatie zouden willen vinden. U kunt zich hier gratis aanmelden. Verder krijgt u een gratis basisaccount met premium opties. U betaalt alleen wanneer u van de extra opties op de website gebruik wilt maken. Zo heeft u de voordelen van zowel een gratis – als een betaalde datingsite.

nr1gratisdating website
De voorpagina van Nr1gratisdating.nl

Eerst moet u zich even aanmelden en inloggen. Als je dat hebt gedaan, dan komt u meteen op een scherm waar verschillende menu opties te zien zijn:

  • Berichten
  • Profiel bekijken
  • Favorieten
  • Foto’s profiel aanpassen
  • Wachtwoord

Eigenlijk alles dus heel overzichtelijk in beeld gebracht en dat is wel zo prettig. Hetzelfde controlepaneel is ook aan de linkerkant van het scherm te vinden. Daar kunt u ook de nieuwste leden vinden, wie er online zijn en kunt u gaan zoeken naar andere leden.

Als u eenmaal heeft gezocht, wat heel uitgebreid kan, dan komt er al snel een lijstje met mensen in beeld die bij uw zoekopdracht aansluiten. Vervolgens kunt u direct een chat met hen aangaan. En omdat u ook kunt zoeken op mannen en vrouwen die online zijn, is het mogelijk direct in gesprek te komen.

Premium functies nr1gratisdating.nl

In principe heeft u al toegang tot heel veel opties, maar het gebruik hiervan is bij sommige functies beperkt. Om dit onbeperkt te maken zijn er een aantal premium functies die u kunt activeren. Zo kunt u vanaf 2,75 euro (vijf dagen lang) toegang krijgen tot alle extra’s. U kunt dan extra informatie die bij de profielen zijn ingevuld zien, onbeperkt berichten sturen, normaal zijn dat er twee per dag, online chatten, extra foto’s bekijken en uw profiel hoger in de zoekresultaten laten verschijnen. Dat zijn toch een aantal voordelen waar u voor een klein bedrag al voordeel uit kunt halen:

  • €. 2,75 vijf dagen
  • maand €. 5,75
  • drie maanden €. 3,85/ maand (€. 11,50: Extra voordelig)

Er worden geen verborgen kosten in rekening gebracht en het bedrag zal ook niet automatisch worden verlengd.

Contactgegevens Nr1gratisdating.nl

U kunt, als u klachten of suggesties of gewoon vragen heeft, via een contactformulier met de website contact opnemen. Verder staan de adresgegevens van het bedrijf ook op de site weergegeven:

Datingsite Nr1
Website: Bezoek www.nr1gratisdating.nl
Pr. Wilhelminastraat 8
2313 AW Leiden

Dus mocht u om wat voor reden dan ook met hen in contact willen komen, dan is dat goed mogelijk. Ook zijn ze tijdens kantooruren bereikbaar via 06 83012886.

Algemene beoordeling Datingsite Nr1

Het is een datingsite die een ietwat andere invalshoek heeft. Doordat er al redelijk veel opties te gebruiken zijn, kunt u zonder dat u hoeft te betalen al veel dingen doen. Dat is op zich goed nieuws. Ook is het goed dat de bedragen voor een premium lidmaatschap behoorlijk laag zijn. Het zijn bedragen die men normaal gesproken gemakkelijk kan missen.

Verder is de site goed te navigeren en is hij eenvoudig opgezet en werkt hij zeer snel. Ook de manier van contact opnemen met potentiele dates is zeer gemakkelijk. Een site die het uitproberen zeker waard is.

Ervaringen met Nr1gratisdating.nl

Als we lezers hebben die zelf ook een review over Nr1gratisdating.nl dating willen achterlaten, kan dat. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.

Tot slot ter overweging

Wist je dat ook bekendere datingsites als Pepper, Lexa en Parship gewoon een gratis aanmelding hebben? Als de site bevalt kun je naderhand pas een betaald abonnement afsluiten. Dit is echter niet verplicht. Ben je dus niet per sé op zoek naar een gratis datingsite, maar wil je voor een goed werkende site best wat betalen zou een dergelijke site een optie kunnen zijn.