Gestopte gratis datingsites

Op deze pagina een overzicht van gestopte gratis datingsites. Deze zijn niet meer in hun oorspronkelijke vorm online. Sommige zijn totaal verdwenen, andere zijn weer veranderd in een ‘erotische datingsite’ of de domeinnaam is overgenomen door een andere datingsite.

Onderstaande teksten zij dus niet meer aan de orde, maar blijven als een soort archiefmateriaal online staan:

nldate

NLdate.nl

Inmiddels offline. NLdate is een nieuwe gratis datingsite voor Nederland en België. Helaas moet je op steeds meer datingsites betalen, zelfs op de datingsites die zeggen geheel gratis te zijn. NLdate doet dat anders; bij hen is gratis ook echt gratis en ze zeggen dat ook te blijven. Heb je geen PC en date of chat je liever op je telefoon op iPad? NLdate is helemaal geoptimaliseerd voor alle smartphones en tablet’s en werkt zonder problemen op alle mobiele apparaten. Zoek je gratis date op NLdate.nl.

date24

Date24.nl

Inmiddels een ero-datingsite geworden en niet meer wat het was. Gratis datingsite Date24.nl is een online dating-community voor iedereen vanaf 18 jaar. Dat wil zeggen, voor mensen die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gewoon een date. Er staat expliciet vermeld dat het versturen van berichten 100% gratis is. Leuke onderdelen zijn de Hot-or-Not pagina en de video’s van singles.

Zonder een gratis account kun je nog niet zo veel zien van deze site. Je dient eerst in te loggen voordat je op zoek kunt naar geschikte dates.

date.nl

UPDATE: date.nl is niet gratis meer en bevat fake-profielen.

Date.nl

Date.nl is een relatief nieuwe gratis datingsite waar je onder andere kunt chatten via de webcam (HD kwaliteit!). Inmiddels heeft Date.nl enkele tienduizenden leden. Mobiele gratis dating is mogelijk via iPhone en androidtoestellen. Ook kun je snel en veilig inloggen via Facebook Connect.

Het versturen van berichten is gratis. Naast berichten kun je ook flirts sturen naar single mannen of vrouwen waar je wel mee zou willen daten. Ook leuk is dat je een rating geven aan de profielen van de andere members. Zo geef je aan interesse te hebben zonder dat je een bericht verstuurd. Een van de mooiere vormgegeven gratis datingsites wat ons betreft. Gratis daten?

100 procentgratisdating logo

100procentgratisdating.nl

Inmiddels ook offline. Dit is een nieuwe site waar je gratis kunt daten. Als welkomstactie maken de eerste 1.000 vrouwen die zich inschrijven kans op een cadeaubon. Veel kunnen we dit moment nog niet zeggen over 100procentgratisdating.nl; we zullen zien hoe de site zich ontwikkelt.

Wel wordt er een harde belofte gedaan: berichtjes sturen kost geen geld. Ook is er een gedragscode waar leden zich aan moeten houden.